Midsommar/Kita 50år

Min midsommar tillbringade jag i Ljusne med min mammas släkt. Vi alla var där eftersom min moster Kita fyllde 50 år degen innan midsommar. Det var väldigt roligt och trevligt. Jätte tack till min andra moster Mia som kom från Finland för att hälsa på oss alla. Dessutom följde Niko med dit också, riktigt roligt att han också fick plats :D. Det var väldigt ont om bäddplatser, 8 personer sov i ett rum :) haha jag, Tessan, Yosef och Niko fick det lite bättre. Vi fick ha en egen liten stuga alldeles bredvid, tur slapp man höra alla som snarkade :)
I Ljusne så fiskade vi, en massa leksom som tex vem har sämst fotarbete, vem är bäst på att sätta in en tampong, dricka med 2 st tamponger i munnen :P Pappa vann den leken såklart tog honom 13 sekunder att dricka upp ölburken..

 Hehe en massa lekar som Kita hade hittat på.
Midsommar natten : När jag Tessan och Yosef hade gått och lagt oss så kommer Niko inrusandes runt 5 tiden på morronen och skriker "RYSSLAND VANN", ingen orkade fråga vad han menade eftersom alla var så himla trötta. Nästa morron när jag kommer upp för att äta frukost står dom och skriker i käket att "RYSSLAND VANN".  "
"Vad menar ni", fattade ingenting. Hehe de förklarade för mig lite senare att de hade haft tävling på morronen vem som kunde dansa längst och gå sist ut ur jordkällaren med en öl i handen :) Niko vann. Jordkällaren var som en bar för oss, där fanns allt ! Var bara att ropa ut vad man ville ha så fyllde Kita ens glas.

Orkar  inte skriva mer vad vi gjorde :) Lite bilder därifrån.

Puss puss


Hemma igen !

Hej på er alla ! Nu är jag hemma efter ett par veckor lite här och där + att jag har tillbringt en vecka hemma hos älsklingen i kista efterson det är mycket närmare till mitt nya extra jobb i stan.

Tänkte först ladda upp lite bilder från Marie Johanssons studentmottagning som var var på i början på Juni.


Bulgarien

Hej på er alla :) Nu är jag hemma i Sverige. Resan till Bulgarien, Albena var hur underbar som helst + att det inte var något som strulade alls. Som var väldigt skönt. Hotellet var helt ok, inge större fel på det. Poolen var ett stort +, väldigt stor och fin.
Jag tillbringade min resa tillsammans med min underbara pojkvän Nikolai :) <3.
Lite otur med vädret, regnade 3 dagar. Ena dagen då det regnade åkte vi till Varna för att kolla lite. Väldigt fint där.
När det var fint väder försökte vi tillbringa så mycket tid som möjligt i solen, ganska svårt eftersom vi båda brände oss ganska mycket :P. En annan dag åkte vi till Golden Sands, Aquapolis. Väldigt trevligt och roligt där. Vågade inte åka allt, men det fanns en del som passade mig också :). Badförbud i havet hela veckan, som var väldigt  synd. Juste sista dagen vi var där så tatuerade vi oss båda två på armen. Jag skrev min systers namn Therese, och Niko skrev sin lilla systers namn på ryska. Blev väldigt fint, supernöjd :D

Här är lite bilder från resan.

Puss & Kram



Sol & Bad

Hej :) Kommer inte att kunna skriva på ett bra tag nu. Åker nämligen till bulgarien nu på fredag, och på torsdag tar Niko studenten :). Så det kommer inte komma några inlägg på drygt en vecka :(
Men det ska bli så himla skönt att åka iväg och sola & bada :) Trevlig vecka.

Puss & Kram


image28

Dagens

dagens vill ha: körkort
dagens klädsel: klänning
dagens smink: mascara
dagens frisyr: utsläppt, spänne på vänstra sidan.
dagens artist: Chris Brown
dagens planer: farsta med Niko + fira att Yosef tar studenten idag
dagens saknad: Linda
dagens dummaste: -
dagens roligaste: Ska träffa Niko
dagens händelse: -
dagens favorit: vädret!
dagens köp: ingenting ännu
dagens godis: Min älskling :)
dagens humör: Pigg & Glad

Hundudden

Nämen tjenare ! :)
Måndags eftermiddagen tillbringade jag tillsammans med Therese & Sara på Hundudden och solade och åt lite kycklingsallad+bullar :P. Det var väldigt härligt väder ute :)
Senare på dagen hjälpte jag mamma att handla lite mat :P, sitter och väntar på att Therese ska ringa om mina nya jobb tider under sommarlovet :D

Lite bilder från Hundudden.
Puss & Kram


Sara 13 år !

Först vill jag gratulera min söta kusin Sara som fyller 13år idag ! GRATTIS på födelsedagen <3

Söndags eftermiddagen tillbringade jag på Skopunkten i Länna.  När jag endå jobbade så passade jag på att köpte lite skor på rean där :) Det blev 3 par jätte söta sandaler.

Trevlig sommarkväll, puss.

RSS 2.0