En ledig dag !

ÄNTLIGEN en ledig dag från jobbet. Eftersom det var super fint väder så bestämde jag och Niko att vi skulle åka ut till muskö över natten, för att träffa familjen lite. Vi grillade, åkte båt mm. Helt plötsligt var det någon som sa :
"Ska vi åka vattenskidor?".
Såklart vi ska ! Så vi fick låna ett par vattenskidor och en ring som dras bakom båten. Både jag, Tessan, Niko och Pelle testade vattenskidpr men det gick åt helvete, förutom för pelle, han lyckades att stå på benen ett tag.
Vi tröttnade och det var dags att åka ring, FYFAN vad roligt det var. Kunde inte sluta skratta, det bästa jag har gjort !

Lite bilder från våran buttur :D

Lite bilder från förmiddagen på stranden också ^^


Sjuk :(

Hej :D

Fasen har blivit riktigt förkyld :( tillbringat hela min dag i sängen och framför datan :P
Dags att ta en tupplur, kommer somna som ett litet barn :)

God natt på er alla !


Hundudden

Gomorron ! Äntligen har jag lite tid för att sitta vid datorn och göra vad jag vill :), har varit väldigt jobbiga veckor på jobbet + att de ringer hela tiden från Sveavägen och frågar om jag kan jobba, svårt att tacka nej till det :)
Igår kväll tillbringade jag den tillsammans med Therese, Pelle och Sara, äntligen fick man umgås med henne lite. Var så himla länge sen. Vi var bara ute och gick lite i skogås, stannade vid hundudden ett bra tag, så himla mysigt där :)

Idag är jag ledig, som tur var eftersom jag känner att jag börjar bli förkyld, måste vila upp mig till helgen. vill VERKLIGEN åka ut till landet, Muskö i helgen men det går tyvärr inte ska jobba :( Men men :P

Skriver snart igen !

Puss puss

25 Juni

25 Juni. En vikig dag som har jag glömt att skriva om, skäms.

25 Juni började med att jag tog sovmorron eftersom jag var så himla trött efter jag hade jobbat ett par dagar i stan.
Jag hade bestämt med familjen + några släktingar att vi skulle ses klockan 5 på skogskyrkogården eftersom det var exakt ett år sen farfar dog. Såklart hade farmor med sig sprit som vi hälde över farfar, eftersom det var det han levde på för det mesta. Tyvärr. Denna dag fyller nämligen Niko också år, 19 blev han. Efter vi hade varit vid skogskyrkogården pkte vi till Länna och käkade på kinaresturang, väldigt trevligt att vi alla samlades. Jag och Niko hade köpt biobiljetter till Hulken klockan 9 och var därför tvugna att åka därifrån ganska tidigt.

Hoppas att han hade en bra födelsedag :) och igen Grattis älskling !

RSS 2.0